Feestend de wereld rond zeilen

Zelfs als ze in hun blote billen het water in springen, krijgen we het te zien. Of als ze een lokaal hallucinerend middel gebruiken en ritueel ronddansen. Of als ze met de bijboot volgeladen met aan boord gemaakte moonshine naar een strandje varen om verlopen noodvuurwerk af te schieten. Maar ze filmen ook hoe ze hun watermaker repareren of wat ze moeten doen voordat ze in een nieuw land ingeklaard zijn. De jonge, uitbundige crew van SV Delos maakt al zes hele jaren lang een geweldige zeilreis en ze posten elke vrijdag een nieuw filmpje. Wij zijn fan, van hun hedonistische levensstijl en te gekke beelden.

Josje dansend met noodvuurwerk

De crew
Brian Trautmann, de kapitein en eigenaar van het grote jacht, leidde een leven van een erg ambitieuze en succesvolle
ict’er. Toen hij Delos voor het eerst zag, werd hij meteen verliefd. Hij besloot het roer om te gooien: de keurige zakenjongen verliet Seattle om samen met zijn jongere en veel wildere broer Brady de Pacific over te varen. Na Nieuw-Zeeland hadden ze nieuwe bestemmingen voor ogen: Australië, de Fiji-eilanden, Azië. Intussen groeide Brians haar, verschenen er op zijn lichaam steeds meer tattoos en ontmoetten hij en Brady onderweg hun avontuurlijke vriendinnen Karin en Josje. Deze vier vormen de vaste crew. Geregeld varen enthousiaste vrienden, familieleden en zelfs locals mee. Zo nodigden ze het hele personeel van het Filippijnse resort waarvoor ze voor anker lagen een keer uit.

Fans

Van over de hele wereld volgen fans deze superreis. Ik snap die aantrekkingskracht heel goed. De filmpjes zien er super uit: Karin, Brian en Brady editen ze professioneel, de artistieke Josje maakt de animaties en de drone en gopro zorgen voor mooie beelden. Maar bovenal doen ze fantastische dingen. Ze duiken, feesten zich suf, maken veel nieuwe vrienden, repareren alles zelf en tussendoor zeilen ze ook nog eens.



zoalsdewindwaait

Op reis met een zeilboot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten